Is er een probleem met internet? Dit bedrijf helpt je sneller!

Het internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Sterker nog, als het een tijdje niet werkt, hebben we geen contact meer. Niets is vervelender dan veel tijd kwijt te zijn aan het weer online zijn. Nog vervelender is het als het lang duurt voordat je daadwerkelijk hulp krijgt. Sinds 2018 doet de internetvergelijkingswebsite ProviderCheck.nl onderzoek naar helpdeskdiensten voor verschillende internetproviders. Volgens de enquête van dit jaar 2021 wordt het geduld op de proef gesteld als je aangesloten bent bij Budget All-in-1. Als je een Delta-abonnement hebt, kun je sneller aan de slag. Helpdesk-enquête
In september 2021 werd elke verkoper 20 keer gebeld en een van de vier vragen gesteld. Daarom kreeg elke aanbieder vijf “kans” voor elke vraag. De problemen die ProviderCheck.nl wilde oplossen zijn:

Ik heb een vraag over mijn account
Internet werkt niet of is traag
Ik wil mijn internetpakket uitbreiden
Ik wil mijn abonnement verlengen
De studie evalueerde ook de tijd die nodig was om met een helpdeskmedewerker aan de telefoon te praten. Helpdesk-enquête infographic 2021
Delta snelste
Toen Provider Check om hulp vroeg toen het internet uitviel of vertraagde, belden helpdeskmedewerkers KPN in slechts 47 seconden, maar Delta is de snelste van alle serviceproviders. ProviderCheck Affiliate Internet. Delta liep met een gemiddelde wachttijd van anderhalve minuut iets voor op KPN en zustermerk Caiway. Na te zijn gevraagd om een ​​antwoord, zei Ferry Monsma, Director of Customer Service bij Delta: Dit is onze afkorting. Dit is een geweldige bevestiging dat we nummer één zijn geworden in klantenservice. Onze ambitie is om de beste klantenservice te blijven. We hebben fors geïnvesteerd in extra personeel om het gemakkelijk toegankelijk te maken en het proces gestroomlijnd te houden. Dit is een groot compliment voor onze klantenservice! “”

Budget all-in 1 is het langzaamst
Helaas hing de Budget All-in-1 ver naar beneden en was hier bijna twee keer zo lang als de voorlaatst afgewerkte XS4ALL. ProviderCheck kreeg ook antwoord van Budget All-in-1. “Helaas waren de resultaten van dit onderzoek niet onverwacht. Het was de realiteit van september. We groeien snel met Budget All-in-1 en bedanken onze klanten. Merk. Dit wordt vertegenwoordigd door de onlangs uitgereikte Pricewise Awards. Het feit dat we groeien, legt ook extra druk op onze klantenservice. Daar proberen we alle klantcontacten met kwaliteit af te handelen. Bovendien konden we door de krapte op de arbeidsmarkt geen tijd besteden aan het leveren van de diensten die we wilden. Gelukkig verbetert ons vak elke week en kunnen we weer proberen om een ​​zo kort mogelijke wachttijd te realiseren. ”

Volledig resultaat
leverancier

Gemiddelde wachttijd

delta

0:01:30

K-Way

0:01:37

KPN

0:01:44

Aanlyn.nl

0:01:56

Solcon

0:02:05

Ziggo

0:03:13

T mobiele telefoon

0:03:59

Je belt

0:04:00

XS4ALL

0:05:20

Alles-in-één economie

0:10:25

gemiddeld

0:03:35

In 2020 is Tele2 uitgeroepen tot de prestigieuze winnaar van het ProviderCheck.nl helpdeskonderzoek. Tele2 is helaas niet meegenomen in het onderzoek omdat het thuis geen internet en tv meer levert. Ook de zevende Oxxio van vorig jaar stopte met het aanbieden van internetdiensten. Delta stond vorig jaar al op de tweede plaats in de peiling, dus hij won de perfecte paal en halveerde zijn wachttijd. Gemiddelde wachttijd
Het is indrukwekkend dat de gemiddelde wachttijd vorig jaar 6 minuten en 46 seconden was, maar in 2021 gehalveerd is (3 minuten en 35 seconden). Als gevolg hiervan hebben veel klantenserviceproviders de latentie kunnen verminderen. Alleen T-Mobile, XS4ALL en Budget All-in-1 reageerden trager dan een jaar geleden. Als we de wachttijd vergelijken met vorig jaar, valt de technische ondersteuning van Caiway en Youfone op. K-Way eindigde vorig jaar op de 10e plaats in 8 minuten en 55 seconden, maar staat nu op de tweede plaats, slechts 7 seconden achter de winnaar. In het geval van Youfone wacht ik nog steeds 4 minuten, maar een jaar geleden is het al meer dan 20 minuten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *