Hackshield biedt nu alle gratis cybercriminaliteitstraining,

Het is vaak moeilijk om volwassenen te zien wanneer iets phishing, of wanneer het wordt opgehaald, veel minder voor kinderen. Daarnaast zijn er ook schaamte, die kinderen pijn doen om hun ouders te vertellen wanneer iets heel blij is op computer of smartphone. Voor kinderen om meer bewust te zijn van cybercriminaliteit, is er hackshield in de klas. 450 junior cybernetische middelen vandaag, 450 junior cybernetische agenten bij het AFAS Lusden Theater verminderen de campagne. Deze junior cybernetische drugs zijn kinderen van 8 tot 12 die deelnemen aan de klas bij Hackshield. Dit is een curriculum waar kinderen leren omgaan met digitale criminelen. Of tenminste: hoe ze ervoor zorgen dat ze en hun team van hackers blijven. Hackhield in de klas is een anti-cybernetische misdaad ondersteund door de politie. Het idee is om mensen over de gevaren op het internet te vertellen, in de hoop dat minder mensen slachtoffers van deze online misdaad vallen. Meer dan 1,2 miljoen mensen waren slachtoffers en het zag er voornamelijk jong uit. Daarom is het belangrijk om de groep beter te regeren. Daarom, met hackshield, de politie, de smaak, de Rabobank, Ezet NL en AFA slaan plotseling de handen om het te doen. Hackshield Het Hackshield-programma bestond al een tijdje. In november 2018 begon het en zijn er al 58.000 cybernetische medicijnen. Meer dan negentig gemeenten doen iets met hackshield. Serious Cat Hackhield Future Cyberries moeten kinderen ongeveer 10 commando’s maken en puzzels beter oplossen om dingen op de hoogte te stellen die het internet niet overschrijden. Het geeft niet alleen om piraterij en phishing, maar cyberbullisme maakt er ook deel van uit. Kinderen leren om goed online gedrag te leren en de gevaren te tonen, maar ook om aandacht te besteden aan data en wat ook, kinderen die hun aanwezigheid kunnen betekenen. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen. In de zin is het echt een ambassadeurprogramma, dus kinderen worden junior cybernetische medicijnen genoemd. Pass Knowledge Tim Murch zegt de CPO van de smaak: “Cybercriminaliteit is een groeiend probleem voor de samenleving, maar we moeten kinderen niet zien als een potentieel slachtoffer, maar gebruiken alleen hun digitale behendigheid om generaties te verhogen en een positieve beweging te creëren. Soort digitale ontdekkingsreiziger. In het verleden hielpen de Scouts een grootmoeder met de overtocht, nu leren we jonge cybernetische medicijnen hoe een phishing-e-mail te herkennen. “Het is niet dat het alleen voor jongeren is. Volwassen hackshield wordt ook vandaag vrijgegeven. Hier kunt u gratis instructies en informatie zien om uw cyberbeveiliging te verbeteren. Een zeer goed initiatief, of je het nu gebruikt om iets nieuws of gewoon Frans, je kennis te leren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *